Blog

Marieke & Pieter – Pittem / Tielt / Zulte

Marieke & Pieter hebben veel met elkaar gemeen: hun liefde voor het platteland, hun zorg voor dieren en het belang dat ze hechten aan familie- en vriendschapsbanden. Toch was er één gemeenschappelijk element dat hun vrienden nog liever in de verf zetten. Blijkbaar waren beiden als tiener nog vurige K3-fans op een leeftijd dat eigenlijk not done meer was. Het was aanleiding tot een sprankelende speech in de kerk en een flitsende flashmob op het avondfeest. Alles wat er voor en na kwam – van gemoedelijke fotoshoot op de boerderij van Pieters nonkel over de zonovergoten receptie op het domein van het schitterende kasteel te Lake tot het spetterende avondfeest dat al begon met het in de lucht heisen van de gedekte feesttafels – zijn intussen herinneringen waarvan ik hoop dat deze foto’s ze levendig houden. Marieke & Pieter, ik wens jullie alle geluk samen!

Klik hier om de portfolio van Marieke & Pieter te bekijken.

MP 001 DSC 2504 bewerkt 1 Blog

Aurelie & Matthias – Ninove / Herne

Het is altijd fijn om terug te mogen keren in dezelfde familie. Aurelie & Matthias leerde ik drie jaar geleden al kennen, op het huwelijk van Aurelies zus. Het was me toen al opgevallen hoe ongedwongen ze met elkaar omgingen en dat was op hun grote dag niet anders. Van stress was er geen spoor en eenmaal ze samen waren, ging de drukte rondom aan hen voorbij. De intieme huwelijksviering in het kapelletje van Bevingen toonde heel goed waar het voor Aurelie & Matthias om draait: het geluk dat ze samen vonden te vieren en in de nabijheid van hun geliefden de belofte uit te spreken om dat geluk voor de rest van hun leven samen te delen. Er waren veel vrienden die hiervan getuige wilden zijn, zo veel dat ze lang niet allemaal in het kapelletje pasten. Velen van hen volgden buiten mee, onder de zwoele zomerzon. De allerkleinste supporters van juf Aurelie kwamen nieuwsgierig piepen in het portaal. Ze zagen net als wij allemaal dat echte liefde geen toeters en bellen nodig heeft.

Klik hier om de portfolio van Aurelie & Matthias te bekijken.

preview AM 000 DSC 0566 bewerkt 1 Blog

Wendy & Ken – Zulte / Gent

Tradities zijn er om doorbroken te worden, moeten Wendy & Ken gedacht hebben toen ze heel eigenzinnig beslisten om alle regels overboord te gooien en resoluut te kiezen voor een zwarte bruidsjurk en een wit pak. Een gewaagde keuze waarmee ze tijdens onze fotoshoot in het centrum van Gent veel bekijks hadden, maar het moet gezegd: ze straalden!
Rasechte Gentenaar Ken leerde Wendy kennen in het Ottenstadion, de voormalige tempel van hun geliefde voetbalclub. Tegenwoordig kan je hen vinden in de spionkop van KAA Gent, dus was een ommetje langs de Ghelamco Arena uiteraard verplichte kost. Het is duidelijk, Wendy & Ken, dat jullie op heel veel vlakken op dezelfde golflengte zitten en dat belooft veel goeds. En als zelfs de keuze voor vrijdag de 13de als huwelijksdatum jullie geen angst inboezemt, wat staat jullie geluk dan in de weg?

Klik hier om de portfolio van Wendy & Ken te bekijken.

preview WK 28 DSC 7241 bewerkt Blog

Davina & Nick – Erembodegem / Aalst / Dilbeek

Op de huwelijksdag van Davina & Nick kon je aan alles merken hoe belangrijk ze het vonden om hun geluk te delen met familie en vrienden: van de voorbereiding in het ouderlijke huis over de picknick in de Gerstjens tot het vervoer naar stadhuis, kerk en feestzaal in een prachtige Parijse stadsbus, alles gebeurde samen. Zelfs aan de voetballiefhebbers was gedacht, want terwijl wij met ons drietjes het natuurgebied introkken voor de fotoshoot, kon de rest van het gezelschap in de nabijgelegen voetbalkantine de memorabele match van de Rode Duivels tegen Tunesië volgen.
Wie vriendschap geeft, krijgt die ook terug. Toen Davina & Nick de nacht indoken, was het dan ook tenmidden van een enthousiaste vriendenbende die duidelijk van plan was om tot in de vroege uurtjes door te gaan. Het was fijn om met jullie mee te feesten!

Klik hier om de portfolio van Davina & Nick te bekijken.

preview DN 51 DSC 2843 Blog

Karen & Stijn – Knesselare / Merendree (Nevele)

Kleine meisjes dromen ervan prinses te worden en te huwen met de prins op het witte paard. Karen gaf die droom nooit op, vond haar prins in Stijn en ging voluit voor het sprookjeshuwelijk. Het resultaat: een op-en-top romantische trouwstoet compleet met lichtroze trouwjurk, muiltjes met glazen hielen en een authentieke pompoenkoets die zo leek weggereden uit de vertelsels van de gebroeders Grimm. Maar zelfs in deze dromerige setting gaven Karen & Stijn te kennen elkaars kleine kantjes te aanvaarden en aan te vullen, zodat we vol vertrouwen kunnen meedromen van dat ene, hoopvolle zinnetje waar zovele sprookjes mee eindigen. En ze leefden…

Klik hier om de portfolio van Karen & Stijn te bekijken.

preview KS 000 DSC 9304 bewerktb Blog

Juanita & Günther – Wachtebeke / Zottegem

Aan al wie niet in liefde op het eerste zicht gelooft, toont het verhaal van Juanita en Günther het tegendeel. Toen DJ Günther Juanita spotte op de dansvloer, maakte hij meteen zijn move. Dat die eerste vlinders geen tijdelijke bevlieging waren, bewijst de geschiedenis die ze sindsdien samen schreven, met deze huwelijksdag als voorlopig hoogtepunt. Al van ’s morgens vroeg was duidelijk dat dit een familiegebeuren zou worden: alle dames hadden verzamelen geblazen bij Juanita om zich samen op te maken. Ook in wat volgde – van de heel persoonlijke ceremonie tot het fantastische avondfeest in het domein van Breivelde – stonden familie en vrienden centraal. Juanita & Günther zijn dus goed omringd voor een mooi vervolg van dit verhaal…

Klik hier om de portfolio van Juanita & Günther te bekijken.

preview JG 048 DSC 6232 Blog

Annelies & Laurens – Lochristi / Gent / Beervelde / Meerendree (Nevele)

Het openbaar vervoer loopt als een rode draad door de relatie van Annelies & Laurens. Als high school honeys spraken ze af op tram of bus en Gent-Sint-Pieters was hun vaste ontmoetingsplek. Lang moesten we dus niet zoeken naar een locatie voor de fotoshoot. Annelies & Laurens zijn het levende bewijs dat prille verliefdheid op je twaalfde kan uitgroeien tot veel meer en hun huwelijk is de volgende, logische stap op die mooie reis. Het was fijn om een halte met jullie mee te reizen, Annelies & Laurens. Ik wuif jullie uit met een heleboel beelden van een prachtige dag…

Klik hier om de portfolio van Annelies & Laurens te bekijken.

preview AL 035 DSC 1510 Blog

Sandy & Pieter – Londerzeel / Sint-Amands

Dat de weg naar de ware liefde soms een hobbelig parcours is, wisten Sandy & Pieter al, maar sinds ze samen op weg zijn, maakt dat allemaal niet meer uit. En hoewel hun liefde al was bezegeld met de geboorte van de kleine Romy, vonden ze het belangrijk ze ook te benoemen in tedere, dankbare woorden en ze te vieren samen met hun geliefden. En gevierd werd er: zelden een feestje gezien waar de dansvloer al vol stond nog voor de openingsdans. Met dank aan Sandy & Pieter en een bende enthousiaste vrienden…

Klik hier om de portfolio van Sandy & Pieter te bekijken.

preview SP 095 DSC 7880 Blog

Wendy & Greg – Aalst

‘I did it my way’, zong Sinatra al en dat hebben Wendy & Greg ook gedaan: ze maakten van hun huwelijk een hoogst persoonlijke dag, die ze inrichtten zoals zij dat wilden. Geen huwelijksringen, maar een subtiele tattoo voor het leven; geen klassieke huwelijksfeest, maar een spetterende fuif voor vrienden en geliefden én een fotoshoot op twee unieke locaties: een industrieel pand en de wielerpiste van Cimorné, de bijzonder fijne broedplaats voor creatieve ondernemers in Aalst. Wendy & Greg: doe het vooral your way!

Klik hier om de portfolio van Wendy & Greg te bekijken.

preview WG 32 DSC 6021 Blog

Inez & Bert – Brecht / Antwerpen

Voor Inez & Bert is rood niet alleen de kleur van de liefde, maar ook van hun geliefde voetbalclub Royal Antwerp F.C. Het legendarische Bosuilstadion was dan ook de gedroomde locatie voor twee rasechte supporters van the Great Old. Jullie zongen het als trouwe fans waarschijnlijk al vaak uit volle borst mee, Inez & Bert, maar het geldt nu ook voor jullie: You’ll never walk alone!

Klik hier om de portfolio van Inez & Bert te bekijken.

preview IB 000 DSC 3085 Blog

Emily & Kevin – Ninove

Het meest aangrijpende moment van de huwelijksdag van Emily en Kevin was ongetwijfeld dat van de geloften. Kevin is een man van weinig woorden, maar zijn boodschap kwam recht uit het hart en iedereen aanwezig werd er een beetje stil van. Een eerlijkere liefdesverklaring had Emily niet te horen kunnen krijgen…

Jullie hebben samen al wat watertjes doorzwommen en net als iedereen wens ik jullie een rimpelloze tocht toe. Op de momenten dat het toch tegenzit, kan je maar beter in goed gezelschap verkeren en dat zijn jullie vanaf nu. Emily & Kevin, het gaat jullie goed!

Klik hier om de portfolio van Emily & Kevin te bekijken.

EK 033 DSC 6626 bewerkt Blog

Bieke & Jan – Wortegem-Petegem / Oudenaarde

Veel bruidjes vertellen me dat ze de nacht voor hun huwelijksdag slecht geslapen hebben en dat was bij Bieke niet anders. Meestal hebben mannen daar minder last van, maar Jan had al laten weten dat ook hij had liggen woelen. Het was opvallend hoe de spanning wegviel op het moment dat Bieke en Jan mekaar te zien kregen: pas als ze elkaar in de buurt hadden, voelden ze zich helemaal op hun gemak en da’s ook precies hoe het hoort te zijn. Bieke & Jan, ik wens jullie veel geluk samen!

Klik hier om de portfolio van Bieke & Jan te bekijken.

BJ 016 DSC 2002 Blog

Tine & Lorenzo – Pittem / Roeselare

De liefde voor muziek en voor elkaar zijn bij Tine en Lorenzo zo intens vervlochten dat ze onmogelijk uit elkaar te rafelen zijn. Muziek bracht hen bij elkaar, ze bepaalde hun levensloop en leverde hen een heleboel vrienden op. Tijdens de intieme, persoonlijke ceremonie in Hoeve De Blekerij in Pittem werd duidelijk dat ze zelfs nog meer doet dan dat: ze is de taal waarin ze communiceren, elkaar liefde tonen en samen tegenslagen verwerken. Als fotograaf spreek ik een andere taal: die van beelden. Deze foto’s zijn mijn manier om de magie die er op hun huwelijksdag hing weer te geven. Tine & Lorenzo: let the music play!

Klik hier om de portfolio van Tine & Lorenzo te bekijken.

TL 046 DSC 8828 Blog

Kimberley & Brecht – Elst (Brakel) / Erwetegem (Zottegem)

Hoewel Kimberley en Brecht in vogelvlucht nauwelijks 6 km van elkaar woonden en ze allebei uit landbouwersmiddens kwamen, was het een geluk bij een ongeluk dat hen bij elkaar bracht. Het ongeluk was een stevige trap van een koe, die de altijd bezige Brecht met gescheurde ligamenten aan zijn pc kluisterde. Via Netlog leerde hij Kimberley kennen en al snel sloegen de digitale vonken over. De rest is een mooie geschiedenis die z’n hoogtepunt vond in een huwelijksdag die zich – hoe kan het ook anders – voor een groot stuk op en rond de boerderij afspeelde. Glimmende tractoren, nieuwsgierige koeien en de glooiende weilanden van de Vlaamse Ardennen vormden het decor. Kimberley en Brecht, ik sluit mij graag aan bij jullie familie en vrienden om jullie een rooskleurige toekomst toe te wensen. Maak er iets moois van!

Klik hier om de portfolio van Kimberley & Brecht te bekijken.

KB 000 3 DSC 5933 Blog

Sylvie & Jens – Denderwindeke (Ninove) / Vollezele (Galmaarden) / Sint-Maria-Horebeke (Horebeke)

Van sommige mensen straalt het geluk af. Sylvie is zo iemand. Toen ik haar terugzag bij de kapper, had ze nog dezelfde brede glimlach als toen ze Jens aankeek op hun wettelijk huwelijk twee weken ervoor. De hartelijke ontvangst én een kop sterke koffie deden mij mijn korte nachtje van amper drie uur slaap meteen vergeten. Johan, de papa van Sylvie, was van ’s morgens vroeg al heel bedrijvig: de paardenstal werd zo schoon geveegd dat het huwelijksfeest net zo goed daar kon plaatsvinden, maar dan hadden we het fantastische avondfeest in Hof te Spieringen moeten missen. De paarden van de familie De Deyn, de schoonheid van het Pajottenland en vooral de warme, vriendelijke familie en de uitbundige vrienden die het jonge paar omringen, werden de rode draad doorheen de huwelijksdag. Sylvie & Jens, koester zoveel geluk en doe hetzelfde met elkaar!

Klik hier om de portfolio van Sylvie & Jens te bekijken.

SJ 000 DSC 2479 blog Blog

Karolien & Civrino – Velzeke / Leeuwergem (Zottegem)

Dat het huwelijk van Karolien & Civrino een aardig feestje zou opleveren, kon ik al vermoeden toen ze de eerste keer bij me langskwamen. Karolien was van meet af aan haar eigen enthousiaste zelve en toen Civrino vertelde dat hij vrijwillig brandweerman was in Zottegem, wist ik genoeg… De grote dag werd dan ook één grote uitbarsting van positieve energie: van de loeiende sirenes waarmee de vuurrode oldtimer brandweerwagen hen door de straten van de stad voerde tot het spetterende feest in het Hof van Nassau waar ze samen met familie en vrienden de nacht indoken, de hele dag weerklonk er maar één boodschap: Karolien & Civrino zijn getrouwd en iedereen mag het weten!

Klik hier om de portfolio van Karolien & Civrino te bekijken.

KC 000 DSC 9197 blog Blog

Tiffany & Kristof – Geraardsbergen / Horebeke / Bruglette

Wereldreizigers Tiffany & Kristof reisden samen de halve planeet af en veroverden behalve Nieuw-Zeeland, Schotland en Nepal vooral elkaars hart. Het huwelijksaanzoek in Lapland werd het begin van een nieuwe reis, misschien wel de avontuurlijkste van allemaal. Hun huwelijksdag was het officiële startschot: een heel persoonlijke dag in ’t Verstand van Leven (Sint-Kornelis-Horebeke), vol symboliek en intieme momenten, maar evengoed met uitbundige vriendschap en een wervelend feest. Voor de fotoshoot trokken we naar Pairi Daiza, waar we samen een wereldreis in zakformaat maakten. Het was fijn om met jullie op pad te gaan en de start van jullie langste reis in beeld te brengen. Bonne route!

Klik hier om de portfolio van Tiffany & Kristof te bekijken.

TK 000 DSC 6049 blog Blog