fotograaf Nieuwerkerken

Ben je op zoek naar een huwelijksfotograaf in Nieuwerkerken? Klik dan hier om mijn portfolio te bekijken.

Nog steeds aan het lezen? Dan stel ik me graag even voor…

studio k staat voor spontane en creatieve huwelijksfotografie. De dag van jullie huwelijk vastleggen in frisse, speelse foto’s die barsten van kleur en passie, dat is waar deze fotograaf voor gaat.

Wat mag je verwachten? Foto’s die nét datgene tonen dat iedereen heeft gemist, of die datgene dat iedereen heeft gezien, nét anders in beeld brengen. Spontane foto’s, grappige foto’s, ontroerende foto’s, foto’s waar de kleur van af spat of net hele intieme, fragiele beelden in sober zwart-wit. Maar bovenal: échte foto’s, die tonen hoe jullie huwelijksdag écht was.

Waarvoor ben je aan het verkeerde adres? Voor het geforceerde poseerwerk, de statische portretten en afgezaagde locaties bedank ik liever. Het mag allemaal een beetje swingen, familiefoto’s hoeven er niet uit te zien als de ploegfoto van de lokale voetbalclub en jullie fotoshoot mag best wel wat passie uitstralen. Of je nu kiest voor een industriële, een romantische, een hypermoderne of een retrosetting, ik maak er een erezaak van jullie een heel persoonlijke huwelijksreportage te bezorgen.

Om het even welke formule jullie kiezen, ik breng altijd jullie volledige huwelijksdag in beeld. En dat is véél meer dan enkel de klassieke hoogtepunten. Tuurlijk zullen er de foto’s zijn van het moment waarop jullie de handtekening plaatsen en de ringen uitwisselen. Maar er is zoveel meer. Het oude dametje dat je bewonderend aankijkt bij de kapper, je mama die een traantje wegpinkt als je het ja-woord geeft, je nonkel die uit de bol gaat op het avondfeest, ook dat is je huwelijksdag.

Benieuwd geworden? Check dan zeker mijn portfolio of maak een afspraak via het contactformulier om langs te komen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We kunnen samen een volledige huwelijksreportage bekijken, ik kan jullie een paar voorbeeldalbums en huwelijksboxen tonen en geef graag antwoord op al jullie vragen.

Tot binnenkort!

Kris Beerens